Vis. In het wild gevangen of duurzaam gekweekt

Al onze vis is afkomstig uit duurzame visserij. Met kleine schepen lijn-gevangen of duurzaam gekweekt, zonder hormonen of antibiotica. Een aantal soorten is ook MSC-gecertificeerd, maar zo'n certificaat is voor veel kleinere vissers helaas te duur. Zij werken minstens zo duurzaam als hun grote, gecertificeerde collega's, maar kunnen het certificaat niet betalen. Naast gerookte vis hebben we ook koningskrab-poten en diepgevroren niet-gerookte vis.

Vlees. Diervriendelijk en kleinschalig

Al ons vlees, van het rund voor de pastrami tot de eend voor de confit, komt van kleine, traditionele boerderijen. Bedrijven die werken zonder groeiversnellers, hormonen of antibiotica. En met de beste leefomstandigheden voor de dieren.

Traiteur Frank: lekker en makkelijk

Naast alle gerookte producten hebben we ook huisgemaakte delicatessen waarmee je heel makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel zet. In de gerechten proef je mijn culinaire achtergrond; ik ben als kok opgeleid aan Le Cordon Bleu, de beroemde culinaire vakschool in Parijs. De meeste traiteursgerechten zijn alleen in de winkel te krijgen, maar een aantal vind je ook in de webwinkel.

Broodjes
In de winkel maken we ook geweldige, vers belegde broodjes voor je. Klik hier voor de actuele broodjeskaart.