CROWDFUNDING: Een nieuwe winkel met eigen restaurant. Doe je mee?

oktober 2016
Frank’s Smoke House groeit! Vlakbij onze oude locatie openen we binnenkort een gloednieuwe winkel met restaurant. Voor de financiering van de laatste fase willen we jou om hulp vragen. Wil je investeren? Dan staat er een smakelijk rendement tegenover.

Al 20 jaar roken we bij Frank’s Smoke House de sterren van de hemel. En nu gaan we onze ambachtelijke rokerij uitbreiden met een nieuwe winkel met restaurant/foodbar/café. Een geweldige plek met eindelijk alle ruimte om onze klanten met ‘the full Smoke House experience’ in de watten te leggen.

Lekker rendement

De financiering is rond, op het allerlaatste deel na. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Voor inrichting, afwerking en apparatuur. De looptijd van de investering is 5 jaar. Over die periode krijg je 15% rente. En daarnaast hebben we bijzondere extra’s voor je. Van een ‘abonnement’ op onze beroemde broodjes wilde zalm en een goed glas, tot de mogelijkheid om samen met ons voor vrienden of familie te koken.

Een solide investering

Frank’s Smoke House is al meer dan twintig jaar een heel succesvol en solide bedrijf. We hebben een grote naamsbekendheid en een uitgebreide, trouwe klantenkring. En wat uniek is: we zijn zelf eigenaar van het nieuwe onroerend goed. Onze plannen hebben dus letterlijk een fundament van degelijke Amsterdamse bakstenen.

Waarom crowdfunding?

Frank’s Smoke House zit niet weggestopt op een industrieterrein, maar midden in de buurt en midden in de stad. Met veel contact met buurtbewoners en klanten. Dus behalve dat we crowdfunding nodig hebben voor de allerlaatste fase, voelt het ook goed om klanten, vrienden, relaties en buurtgenoten bij onze plannen te betrekken.

Lekker gemaakt?

Op www.crowdaboutnow.nl/smokehouse lees je alles over onze ideeën, over het rendement, over de extra’s en natuurlijk over de eventuele risico’s. Crowdaboutnow is ook de organisatie die onze crowdfundingsactie organiseert en controleert.

Ga naar www.crowdaboutnow.nl/smokehouse


Klick op VIDEO om Frank's crowdfunding verhaal te zien.