Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm

Gemarineerd volgens het recept dat ik ooit van een Zweedse familie kreeg, met dille, peper, zout en suiker. De wilde Alaska sockeye-zalm is gevangen door RFM vissers en heeft de perfecte kleur en hoeveelheid olie. Wist je dat Gravad Lax letterlijk ‘begraven vis’ betekent? (Gravad = begraven). Zo werd het oorspronkelijk gemaakt. Wij marineren de zalm onder druk in de koeling. En de oude Zweden gebruikten ook dennennaalden in plaats van dille. Ook een interessante optie!
Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm, gesneden 150 gram

Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm, gesneden 150 gram

6-8 handgesneden plakjes om te serveren op toast, crackers of op brood. Of als een voorgerecht voor 2-3 personen. Wij sturen de overheerlijke honing-mosterd-dille saus die gebruikelijk bij dit gerecht wordt geserveerd erbij.

€ 14,25
aantal:
Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm, gesneden 500 gram

Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm, gesneden 500 gram

20-25 handgesneden plakjes om te serveren op toast, crackers of op brood. Of als een voorgerecht voor 6-10 personen. Wij sturen de overheerlijke honing-mosterd-dille saus die gebruikelijk bij dit gerecht wordt geserveerd erbij.
€ 47,50
aantal:
Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm, hele zijde

Gravad Lax van wilde Sockeye-zalm, hele zijde

Om te serveren op toast, crackers of op brood. Of als een voorgerecht voor 8-12 personen. Wij sturen de overheerlijke honing-mosterd-dille saus die gebruikelijk bij dit gerecht wordt geserveerd erbij.

€ 59,50
aantal: