Frank’s Feestjes

Regelmatig hebben we culinaire events met live muziek. Bijvoorbeeld ons bekende Baltimore Crab Feast (elk jaar ook een groot feest in mijn home town), onze haringparty en romantische Valentijnsavonden. Hou de kalender hieronder in de gaten of volg ons op Facebook, dan blijf je op de hoogte.

Lobster Feast

– Zondag 18 augustus – 12:00/18:00 –

Na onze supergezellige King Crab-events willen we je zondag 18 augustus graag ook een keer laten genieten van kreeft. Maar dan natuurlijk wel de extra grote en extra lekkere Europese versie, en niet de ‘gewone’ Canadese. Slab en schaar liggen voor je klaar, dus schuif aan, pak je gereedschap en geniet. Naast traditionele gekookte kreeft hebben we ook heerlijk aromatische kreeft-bisque, een decadente lobster roll en rijkgevulde paella met zeevruchten. Kortom, een zomerbrunch waar je letterlijk je vingers bij af gaat likken. Van 12.00 tot 18.00 uur, laatste reserveermogelijkheid 17.00 uur. Parkeren gratis.

Is onze 100.000ste Happy Hour-oester voor jou?

– Vrijdag 20/9 – 12:00/18:00 –

Ons Oyster Happy Hour is al meer dan twee jaar elke vrijdagmiddag dé weekafsluiter in de buurt. Niet zo gek, met kraakverse Fines de Claires voor maar een euro per stuk. En dus ook niet zo gek dat we vrijdag 20 september onze 100.000ste oester openmaken! De gelukkige die ‘m bestelt, krijgt er een fles geweldige Hermit Dutch Coastal Gin bij.
Van 17 tot 19 uur is het swingen met de Martijn Schok Boogie & Blues Band. We serveren heerlijk zilte G&T’s met Hermit Gin, zeekraal, grapefruit en Fever Tree Tonic.
En we hebben een speciaal zeewaardig 3-gangenmenu met gemarineerde coquilles, dagverse gestoomde makreel en Lava Cake, voor € 35 per persoon.

0