Frank’s Feestjes

Regelmatig hebben we culinaire events met live muziek. Bijvoorbeeld ons bekende Baltimore Crab Feast (elk jaar ook een groot feest in mijn home town), onze haringparty en romantische Valentijnsavonden. Hou de kalender hieronder in de gaten of volg ons op Facebook, dan blijf je op de hoogte.

Frank’s winkel 20 jaar open! Lang zal ie roken!
– 21 maart –

Onze winkel bestaat deze maand 20 jaar! Gestart in 2000 zijn we al 20 jaar hét adres voor iedereen met liefde voor goed eten, voor het wonder van rook en voor echt eerlijk vakmanschap. Zaterdag 21 maartvieren we onze verjaardag met dagvers gerookte aanbiedingen, met een gezellige Smoke House-borrel en met 20% korting op het jubileummenu. En natuurlijk met muziek!

 

Dagvers gerookte zalm en makreel voor prijzen van vroeger

De 21stestaan we extra vroeg op om onze ’s nachts gerookte makreel en biologische Schotse zalm zó uit de rookoven in de winkel te leggen. Supervers, sensationeel lekker en feestelijk voordelig. En niet gevacumeerd, dus ook prima als je zwanger bent.

Hele makreel Normaal € 5,95 alleen zaterdag 21 maart € 3,95

Hele zijde Schotse zalm, ca. 1 kg Normaal € 85,- alleen zaterdag 21 maart € 50,-

 

Van 16.00 tot 19.00 Smoke House-borrel

Vanaf vier uur Smoke House jubileumborrel! Met heerlijke (gerookte) hapjes. Misschien een mooi moment voor een glas van ons prijswinnende Smoke House Eagle-bier of een Smokey G&T? Tot zeven uur zorgt Boogie & Blues-koning Martijn Schok vanachter de piano voor lekker swingende livemuziek.

20-jarig jubileum-menu met 20% korting

En ’s avonds geniet je in ons restaurant van een 3-gangenmenu met heel toepasselijk 20% korting.

Ceviche van Alaska-coquilles met gerookte chorizo (of vegetarisch)

Vis van de dag (of vegetarisch)

Tiramisu met gerookte chocolade

Normaal € 35,- met 20% feestkorting € 28,-.

 

Oyster Happy Hour

– Elke vrijdag van 16:00 tot 19:00 –
– Oesters €1 per stuk-

Elke vrijdag luiden wij het weekend in met oester happy hour. De perfecte plek voor de VrijMiBo. Ondertussen een klassieker in de buurt.

0