Bestellen en bezorgen

Als je voor meer dan € 60,- besteld, bezorgen we gratis.
Ja, dat kan zeker. Tijdens het afrekenen kan je aangeven dat je de bestelling in de winkel wilt afhalen. Houd er wel rekening mee dat je niet op dezelfde dag kan afhalen.
Dat kan je het beste doen door het bellen met de winkel op het telefoonnummer 020-585 71 07
Ja, wij bezorgen door heel Nederland en ook in België, Duitsland en Frankrijk.
Je kiest een bezorgdatum uit de kalender tijdens het afrekenen. Wij bezorgen buiten Amsterdam dinsdag t/m donderdag.
Voor adressen buiten Amsterdam versturen wij de bestellingen met DPD pakketdienst. In de regio Amsterdam worden de bestellingen met eigen chauffeur of Tring Tring bezorgd.
Voor buiten Amsterdam op de dag van bezorgen krijg je een e-mail van DPD met informatie over de verwachte bezorgtijd.

Voor adressen in Amsterdam is het meestal tussen 11:00 en 16:00. Je mag een email naar info@smokehouse.nl sturen om te vragen voor een precieze bezorgtijd.
Buiten Amsterdam zal de bezorger een brief achterlaten met informatie hierover. In de praktijk worden pakketten bij een drop off point of bij de buren bezorgd.

Binnen Amsterdam proberen we je eerst te bereiken als we op de locatie zijn. Vervolgens proberen we het af te geven bij de buren of nemen het mee terug naar de winkel.
Wij verpakken de bestellingen met thermisch isolerende materialen en koelelementen om de inhoud gekoeld te houden tijdens het transport.
Elke product is voorzien van een THT datum. Wel belangrijk om de bestelde artikelen in de koelkast te bewaren. De meeste producten zijn tenminste een week na ontvangst houdbaar.
Het beste is om een mail te versturen naar info@smokehouse.nl met opmerkingen en eventueel foto's. Wij zullen alles doen wat mogelijk is om het probleem samen met je op te lossen.
Wij werken al vele jaren met DPD pakketdienst. Bij veruit de meeste bestellingen worden op de gewenste datum bezorgd, maar geen pakketdienst is 100% perfect.

Als je rekent op de bestelling voor een bepaalde gelegenheid raden wij aan om de bestelling een dag eerder te laten bezorgen. Als je voor een vrijdag kiest en het mis gaat dan wordt de bestelling pas op maandag bezorgd. Daarom raden wij aan om buiten Amsterdam thuis te laten bezorgen op dinsdag t/m donderdag.
Ja, dat is geen probleem. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor de gewenste datum, zelfs als dat een paar maanden verder is.
Stuur een mail naar info@smokehouse.nl met de gewenste aanpassingen. Wij zullen binnen 24 uur reageren.

Kerst

Omdat bepaalde producten een beperkte voorraad hebben, is het beste om nu te bestellen voor de feestdagen. Tijdens het afrekenen van de bestelling is het nodig om een bezorgdatum te kiezen uit de bezorgkalender.
Om bezorg fouten te voorkomen is 21 december de laatste dag die wij buiten Amsterdam bezorgen. De producten zijn tot na kerstmis in de koelkast houdbaar en zullen in perfecte conditie zijn voor uw kerstdiner.
Wij zijn open voor ophalen tot en met 24 december. Onze ophaal locatie is Veemarkt 108, 1019DE in Amsterdam. Deze locatie is geopend van 9.30 tot 16:00 uur op 22, 23 en 24 december. Voor 22 december en vanaf 27 december bent u welkom in de winkel om uw bestelling op te halen.
Wij zullen in de ochtend van de geplande bezorgdatum een indicatie geven van het bezorgmoment.
Wij werken samen met een aantal andere winkels waar je kan ook je kerst bestelling plaatsen. Je rekent af in de winkel en wij bezorgen de bestelling op 20 of 21 december in de winkel. Officiële Frank's Smoke House dealers: Good Food For You- Amsterdam Good Food For You- Laren Grans Jean -Den Haag Eric's Landwinkel- Bergen Flo's Deli & Bagels- Amsterdam De Lachende Koe- Rijswijk
Helaas, nemen wij geen bestellingen meer aan voor bezorgen buiten Amsterdam in de week van 18 t/m 24 december.
Winkelwagen

Let op!

Helaas is het door grote drukte niet meer mogelijk om via onze website een bestelling voor de kerst te plaatsen. U bent van harte welkom in onze echte winkel!