Pastrami is een heerlijke delicatesse, perfect voor op brood met een pittige mosterd en augurk. Bij Frank’s Smokehouse serveren we de heerlijke Reuben sandwich: een gegrilde sandwich met pastrami, zuurkool, kaas en chilimayo. Het broodje is ook ideaal om thuis te maken!
Ingrediënten
- Pastrami
- Zuurkool
- Cheddar kaas
- Pittige mosterd
- Augurken
- Chilimayonaise
- Brood
Bereiding
Wil je thuis een heerlijke Reuben sandwich bereiden? Begin met het opwarmen van de pastrami in de magnetron of in een pan met een beetje water om de smaken volledig tot hun recht te laten komen. Leg vervolgens de pastrami op een sneetje brood en voeg zuurkool, kaas, augurken en een beetje chilimayo toe. Beleg het geheel met een tweede sneetje brood en bak de sandwich in een pan of grill totdat de kaas smelt en het brood knapperig is. Serveer warm en geniet van deze smaakvolle en klassieke sandwich, ideaal voor een lunch of lichte maaltijd.