De winkel

Dé Deli tussen Centrum en Oost

Onze winkel is een Deli in de ware zin van het woord, vol heerlijke delicatessen en delicious take-away, en natuurlijk met een zalig makend assortiment gerookte fine foods – vis, vlees én vegetarisch. Er ligt verse vis op het ijs, naast de king crab en kraakverse oesters. Of wat dacht je van onze gerookte en niet-gerookte vleeswaren, zoals onze beroemde pastrami, rookvlees en rookworst. Bovendien zijn wij de uitvinders van ‘smoke-aged beef’ – de Smoke Hous-versie van dry-aged meat, met een verrukkelijke hint of smoke.

Vanaf 10 uur ’s morgens ben je welkom voor het ontbijt. Broodjes om mee te nemen of ga zitten en pak een krant of sla je laptop open. Koffie? Wij schenken filterkoffie op zijn Amerikaans, maar hebben ook espresso koffie van onze lokale brander.
Tot 7 uur ’s avonds gaan we door met de broodjes, verse maaltijden en bites. En dan kun je ook nog de hele dag door je lekkere boodschappen bij ons doen. Tot versgemalen koffiebonen aan toe. Plus natuurlijk een exquise flesje wijn, perfect op temperatuur.

Openingstijden winkel

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag 10:00 tot 18:00
Maandag – gesloten

King Chinook

Onze wilde King Chinook Alaska-zalm is onze grote trots. Een fantastische vis, door kleine bemanningen met lijn en haak gevangen in de Golf van Alaska en door onszelf geselecteerd en geïmporteerd. Wist je dat duurzame visvangst in Alaska in de grondwet verankerd is? Artikel 8, lid 4. Verder roken we ook Sockeye-zalm en Schotse zalm, vlees van het Porc au Grain-varken, heilbot, spekmakreel, forel, biologische kip, gans, wildzwijn, elk jaar onze vermaarde gevulde kerstkalkoen, boter en ga maar door. Allemaal verantwoord, zonder kleur- en geurstoffen en met de pure rook van hickory-hout als enige conserveringsmiddel. En daarnaast hebben we ook nog geweldige niet-gerookte delicatessen. In de webshop vind je (bijna) alles.

Webshop

Niet in de mogelijkheid om onze winkel te bezoeken? Niet getreurd, (bijna) al onze producten zijn ook online verkrijgbaar!

0